Bryne Næringsforening og Brynes Vel

Arne Brimi & Ryfylkekokken

Arne Brimi og Ryfylkekokken Frode Selvaag
kjem eksklusivt til Mandiustunet for å laga ein heilaften med førjulstemming med det aller beste av jærske råvarer.
Både Arne og Frode representerer ærleg matglede- og har fokus på den gode opplevinga rundt eit måltid.
Vi får med oss vinekspert Jan Helge Didriksen på val av vinar. Me har sjølvsagt og alkoholfritt alternativ.
 
Dette er den ultimate presangen, og om du ønskjer gavekort på dette arrangementet ta kontakt med:
edel@mandiustunet.no eller ring 90 17 24 51 så sender me faktura.
 
Pris for denne komplette heilaftan inklusivt drikkepakke er 2100,- + gebyr, eller bestill på mail: torill@mandiustunet.no
 
Eit kjempefint høve for små bedrifter/foreiningar å samlast før jul.