Bryne Næringsforening og Brynes Vel

Handel og tenester

Bryne er «hovudstaden på Jæren» og det ubestridne handelssenteret i regionen. I byen finn du to kjøpesenter og over 120 butikkar. I tillegg har fleire aktørar innan storhandel etablert seg på Håland industriområde dei siste åra.

Se her for Info og sett av datoene.

Les meir

Brynegåvekortet

Et sentrumsgavekort som gjelder i mer enn 120 butikker i Bryne, Håland i sør, til Kåsen nord, fra M44 i vest til Gamle Bryne Mek. i øst, og hele sentrum – Brynegavekortet er en glimrende gaveide!

Her kan kortet brukes  

Sjekk saldo

M44 – Velkommen til Jærens triveligste møteplass!

Handleglede er mer enn et ord, det er en opplevelse. I over 15 år har M44 vært den naturlige møteplassen for jærbuer på jakt etter gode kjøp og god stemning.
Med over 70 spennende butikker og en betjening som vet hva jærsk humør og jærsk service er, er det ikke rart at stadig flere tar turen til oss. For å handle, selvsagt, men også for å treffe kjente, ta en kopp kaffe, en matbit, en drøs. Velkommen til oss!

Sjå alle butikkene på M44

Gamle Bryne Mek

Kjøpesenteret Gamle Bryne Mek held til aust for Storgata på Bryne i lokala som før husa Bryne Mek.Verkstad. Senteret går over to etasjar der du mellom anna finn matbutikk, treningssenter, frisør, blomsterutsal, bakeri, detaljhandel, apotek og legesenter.

Sjå butikkane på Gamle Bryne Mek

Storgata/Torget

Storgata er hovudgata på Bryne og har tradisjonelt hatt ein viktig handelsfunksjon. Etterkvart som stadig fleire av forretningane har flytta inn på kjøpesentra på Bryne har den sjarmerande gamle handlegata endra seg og tiltrekt seg nye næringsdrivande. Storgata er i dag ei koseleg gate der du mellom anna finn nisjeforretningar, ulike former for sørvis og tenester, galleri, kafear og serveringsstader.

Sjå butikkane i Storgata/Torget