Bryne Næringsforening og Brynes Vel

Bryne Landbruksservice AS

Telefon 51 77 07 00 Område Håland
Nettside http://www.bls-as.no Adresse Hålandsvegen 31, 4344 Bryne, 4344 Bryne
E-postkjetil@bls-as.no

Fra 1984 til i dag
Bryne landbruksservice A/S ble startet i Januar 1984, og har siden den gang utvidet lokaler, ansatte, kompetanse og varelager.Bryne landbruksservice A/S er et spesialfirma for innendørsmekanisering. Me æ fagfolk og vil væra best på det me gjære.Vår styrke er våre medarbeidere. Det spenner fra mange års praktisk erfaring, til fagutdanna personer. 
I tillegg har vi satset på kvalitetsprodukter, og sammen med ca. 15 andre forhandlere startet firmaet Husdyrsystemer. HS fungerer som et samlende innkjøpssenter for eierne, og på den måten har vi konkurransedyktige priser.Bryne Landbruksservice A/S er også ledende på montering, service og sertifisering av løfteinnretninger. 
I mange år har vi et tett og godt samarbeid med TKS. TKS er den eneste produsenten av elektriske taljer i Norden, og har et bredt spekter av enkeltbaner, svingkraner og traverskraner. Taljene kan leveres fra 125kp til 6.000 kp. Vi leverer også større vaiertaljer. Det startet med sertifisering av silotaljer til landbruket. Det er nå utvidet til også å gjelde industrielle løfteinnretninger.