Bryne Næringsforening og Brynes Vel
På plass på Bryne

På plass på Bryne

En kunnskapsbedrift som allerede har etablert kontor på Bryne i tillegg til i Stavanger er Projure Advokatfirma. Per Bergstad hadde bygget opp et solid nettverk i området som styreleder i Bryne FK, og mente det var grunn til å åpne et satelittkontor på Jæren. Det har vist seg å være en god idé.

– Jeg skal innrømme at det var litt diskusjon blant partnerne før vi tok avgjørelsen om å åpne kontor her. Men vi hadde mange kunder som syns det var tidkrevende å dra til Stavanger for å besøke oss og bestemte oss for å gjøre et forsøk. Det har vi ikke angret på, sier Per, og får støtte av partner og styremedlem i Projure, Guri Haarr, som jobber ved selskapets Stavangeravdeling:

– Tallene lyver ikke, og vi ser at vi har fått merbutikk og god effekt av kontoret på Bryne. Det har vært en klar fordel for oss å være tettere på de mange kundene vi har ute på Jæren, og vi får stadig nye oppdrag delvis på grunn av vår tilhørighet til Bryne, avslører hun.

Ønsker hjertelig velkommen

Bergstad og Haarr anbefaler nå andre kunnskapsbedrifter, både de som i dag holder til andre steder og de som skal starte opp framover, å vurdere Bryne sentrum som tilholdssted.

– Dette er et regionsenter hvor man har tilgang på et meget attraktivt arbeidstakermarked, og vi bruker Bryne-kontoret aktivt i vår rekrutteringsstrategi. Her har man alt både bedriften og ansatte trenger av infrastruktur og støttefunksjoner innen kort avstand, og enda bedre vil det bli når dobbeltsporet og andre forbedringer snart er på plass, påpeker Guri.

Tallene lyver ikke, og vi ser at vi har fått merbutikk og god effekt av kontoret på Bryne.

– Det er god vekst her, noe som betyr at stadig flere får opp øynene for Bryne som lokasjon for sin bedrift. Mange merker allerede at Stavanger og Forus ikke er så tiltrekkende for ansatte grunnet utfordringer med pendling og lignende, og da kan kontor på Bryne være løsningen. Og jo flere som kommer, jo bedre blir det for alle grunnet synergieffekter og ringvirkninger. Vi stortrives her, og jeg er sikker på at andre kunnskapsbedrifter vil ha samme erfaring. Hjertelig velkomne skal de være, smiler Per.Les også