Stasjonsmusikken starter 2022 med: Båtsvik + support: Arny Egeland

Cc 150 kr Vipps eller cash i døra.

Båtsvik er ein singer-songwriter basert på Bryne, Rogaland. Han har vore aktiv med eigen låtskriving siden 2017 og dette har resultert i fleire singelutgivelser. Det heile starta med sanger på engelsk, men etter ei tid endra låtene seg til kun å vere på morsmålet. Nokre av sangane har blitt belønna med «Ukas anbefaling» i Stavanger Aftenblad og det har blitt radiolisting hos ulike radiostasjonar i landet. Radio Haugaland lista «Tåke» og hadde denne sangen med på listene i fleire månader. I live-samanheng blir det ofte nedstrippa og nært med eit akustisk uttrykk.

Arny Egeland kommer opprinnelig fra Fjotland i Kvinesdal kommune, men har de siste årene hatt base i Stavanger.
Hun hadde sine første barneår i USA. Da familien flyttet til Norge, ble faren igjen i USA, hvor han sørget for stadig å sende
countrymusikk hjem til Norge og må derfor ha mye av æren for Arnys interesse for denne genren.
Arny Egeland har bl.a. tidligere sunget duett med Steven Kvinlaug, sangen “No love at all”, som er å finne på hans album “One more time” fra 1992.
Debutsingel kom i 2009, “Rodeo Eyes” som inneholder låtene “Rosetta Knows” og “Rodeo Eyes”, produsert av John Beland, (kjent fra bl.a. Flying Burrito Brothers). I 2009/10 turnerte hun med Bobby Bare som duettpartner.
I 2011 kom “Miss you”, en duett med Kjell Breivik (Colt), produsert av Inge Engelsvold. I 2017/18 ga hun ut sine egne låter ”Vinden snur”, ”Tomt her nå”, og ”Eit lite halmstrå” produsert av Alexander Flotve (Atlars/Leif & Kompisane/Tore Renberg m.fl.)
Høsten 2018 kom «Finn den lykka og «Julesang» produsert av Inge Engelsvold. Den 4.oktober 2019 kom sangen «Rusk bak svilla» som også er produsert av Inge Engelsvold. Arny har skrevet alle tekster og melodier selv, og tanken er å kunne gi ut et fullt album etterhvert.